.

du och jag under täcket , baby

Kategori: ingenting



jaha , sitter o DEPPPPPPAR ... SAKNAR MIN MOBIL! måste ringa ul idag för att få tillbaka mobilen.. 
jahaja , PUSSHEJ!

stan med kyrkoherden !

Kategori: familj o vänner

jasså , nu har man varit i stan med amanda persson , min lilla kyrkoherde! först åt vi på donken för vi hann inte äta hemma , sen typ gick vi till gina tricot kolla typ igenom allt där asfort å snackade om klääder som typ alla hade på sig, drygt! ähm, sen så typ gick vi till åhlens å kärade ner oss i nån mapp med en haj på. så såg amanda typ två killar som vi sen följde efter så märkte dom det så dom typ gömde sig, ja ba ' TJAAAAA! ' eller nåtsånt .. sen såg vi en polisbil , häääftigt! sen såg vi dom igen typ å då sprang dom å gömde sig runt hörnet då gick vi till gottis å köpte varsin freez!:) då upptäkte vi dom ehehe , sen typ satte vi oss ner å drack då spillde jag freez på min tröja. mysigt! sen typ såg vi askåta ut åt alla som gick förbi, om man ska säga så. sen typ såg vi nån kille i tjejkläder ja ba: ' snygging' han ba: 'ja lite kallt bara' jag: ' äh, inte så farligt, skitsnyggt vare ivarjefall.' ehm sen så typ gick vi förbi teknik magasinet när vi följde efter killarna då ramlade det en kille framför oss.. hehe. sen hade vi inget speciellt att göra så vi gick till domkyrkan och kikade omkring! där satt det en gubbe och spelade orgel och jag frågade om jag fick testa, det fick jag! men grejen var att ja  å amanda råkade svära hela tiden:):):) sen gick vi förbi fyrisån ja ba 'ska vi bada?' o tog av mig jackan å gick ner för nån trappa, hon ba 'ja' å sen så typ så vare en liten bit is där ho  b a' vi spräcker den!' ja ba 'jaa!' så typ hoppade vi på den sen sprack en liten bit då bestämde vi att vi skulle krossa hela , så jag höll i henne, hon stampade med ena benet på isen den andra på trappan och hela jag stop på isen och hoppade sen ba rasade allt o folk tittade på oss osv.. hon slog i knät och jag i armbågen sen kom våra fötter i vattnet ,urk!
haha ja kommentera vaffan ni vill , vi är galna så vem fan bryr sig ! pusshej ni kommer inte fatta ett piss men jaja!

myser !

Kategori: ingenting

är hemma å myser med min älskling nalle , har spenderat dagen i uppsala, där hämtade vi även min nya säng, soft! kommer sova som en kung inatt! imorgon åker jag tillbaka till uppsala för att träffa tjurkisset amanda persson. åh vad jag saknar henne.smaskar på lite godis.. huehue. har inte direkt något att skriva om men kände att det var dags för en upptadering.. vill att emelie ska logga in på skype, hon har varit så tråkig hela veckan känns det som.. får väl försöka tvinga på henne nåt! pusshej

hemma !

Kategori: ingenting

hemma från skolan nuraa skönt ! va värsta karatebarnet som gjorde karatesparkar i dushen för å sätta på dushen, hehe. sen på idrotten körde vi 'hinderbana' då skulle man klättra och nudda ett gult band, såklart tvingade jag alla att karatesparka banden, huehue! nu måste jag bara plocka i diskmaskinen sen ska jag ta en chokladcupcake och en hallonsorbé glass, pussen och kramen alla karatebarn !♥

(tänkte även tipsa om var receptet kommer ifrån hehe , älskar det ! http://madebymaryblogg.blogg.se/2012/january/blixtsnabb-hallonsorbet-med-mynta.html )

dagens outfit !

Kategori: ingenting

väldigt enkel men orkar fan inte klä upp mig som fan bara för att ja ska till skolan :)
fghjkl
bjuder på en biffig bild på en biff såklart ;)

gris öron♥♥♥

Kategori: ingenting

hejsan allihopa! testade att baka muffins igår.. gick ju toppen! ehehe .. lägger kanske ut bilder lite senare, men jag tycker faktiskt jag är ganska proffsig på att baka. ush , har typ ingenting att göra. borde nog sätta mig att städa rummet, har även fått några mail att jag borde skriva lite skönhetstips, dagens outfit och lägga ut min spellista här på bloggen, jag vet inte riktigt om jag ska göra det.. vi får väl se! om ni har några frågor maila mig på [email protected] eller bara skriv en kommentar varsomhelst så svarar jag så fort jag kan! :)
pussen och kramen alla fina

varför har svampbob huvudrollen när det är patrik som är stjärnan?

Kategori: ingenting

hej alla glada och söta, resten kan gå :)
ledsen för dålig upptadering men vem bryr sig ? idag köpte jag hårfärg , body butter jordgubb och fyra ansiktsmasker! Glömde dock köpa nya hårnålar men ja.. Imorgon börjar skolan igen, efter den har jag hockeyträning, najsbajs! Efter den träffar man felix en stund, eller kanske lite i slutet av träningen också. Föresten köpte jag en ny plastmapp till skolan också, en rosa! För mina pappersmappar vi fick av skolan går sönder hela tiden så varför inte köpa något man kan ha ändå tills man slutar gymnasiet? om man inte gör som jag, vi fick en plastmapp 'gratis' av våran tyskalärare en vecka senare slår jag sönder den på en killes huvud , lyckat jag vet !
borde kanske sova nu men orkar inte.. idag har jag varit duktig! jag har städat mitt rum heeelt själv, gissa hur mycket beröm jag fick?wohoo, har också fixat en person jag känner som lite senare kan pierca min läpp för bara 100 kronor! känner mig ganska lycklig? fast vet inte ens om jag skulle passa i det.. därför sa jag till henne att jag skulle tänka på saken. huehue !
nej nu måste jag tyvärr krypa ner i sängen min , godnatt !

skola - klart

Kategori: ingenting

jaha , nu har man äntligen fixat klart första skoldagen, somnade på engelskan och elisabeth blev ganska lagom arg på mig men de gör inget. började klockan 09.55 och slutade 16.00 , till lunch vare makaroner å köttbullar..
ush , är fortfarande trött, höll på att somna i bussen fick vrida å vända på mig för att inte somna. heuheuheuheu , men det löste sig ivarjefall , pusshej !
lite skäll o så o en försening till textilen , men de gör inget !

hahaha

Kategori: ingenting

haha , kollade upp något test osv.. där det stog '1) Ta reda på vilken låt som var #1 den dagen du föddes.
2) Gå till den här sajten för att ta reda på det:http://www.joshhosler.biz/
3) Hitta låten på YouTube.
4) Posta videon utan att skämmas'
hahahaa min blev ' http://www.youtube.com/watch?v=Kzdekl3Qj8c
sen stog det även om man skulle fråga dem man kände om den stämde in på en , jag är född den femte januari 1999 , så ni kan kolla upp det om ni inte tror mig , och nej hemsidan ger inte virus , haha..
idag om några få timmar börjar skolan , hm .. ska nog natta mig nu, så vi syns väl ! pisshej

roligt liv

Kategori: ingenting

ccvxvxc
skypar med felix och emelie, de går ju bra ! hahahahah olite jag garvar.. felix har ingen humor:(
felix skäller på mig för att jag inte låter honom sova .. och emelie är sjuukt tyst ahhaha , kan inte sluta garva...
felix har en hälsning till er allihopa, han vill att alla killar i världen ska sminka sig för att rockare gör det...
dfdfs
ahhaha osnygg felix ärå

sdds
kyss på mitt arsle♥
dssdsd
pizza♥♥♥


jaha , nu ska jag väcka liv i felix och emelie, pusshej!

ehehehehhehehe

Kategori: ingenting

HAHAHAHAHAHA tyyp garvar ihjäl mig med emelie o felix.. dom typ är as tysta o ja ba garvar , hahaha va äre för fel på mig ?

felix navidad

Kategori: ingenting

hej alla ! nu skypar man med felix o emelie o berättar om när ja trodde min moster va en häxa o när after eight blir grön geggamoja , och om felix vore en ailien med ett stort grönt huvud och hud och ha grönt blod .. jag garvar .. som vanligt... föresten kan jag inte se skillnad på ett och två ;o
sen fick ja nån rekomendation om norrlands sista oskuld HAHAHAHAHHAA vilken video ! hahahahahah normalt liv man har xd
HAHAHAHAHAHAH ..

läpppiercing !

Kategori: ingenting

piiercar kanske ena sidan av underläppen i sommar ! fast är inte säker .. vet inte ens om ja skulle passa i re , vet att man har ett hål om man tar ur smycket men hur liitet är inte det, ahaja, örat räcker hitills, o ja är ju bara 13 så jag ska inte överdriva redan! Tar den kanske vid fjorton istället.

ankor rules

Kategori: vardag

hej alla, just nu sitter jag och är arg! För de första gör mitt öra ont för jag hela tiden råkar peta där jag gjorde hål igår, och sen är ingen social. Kuligt. imorgon taggar man till en grryym dag med ellen nilsson , sover där tills skolan börjar.. hrmf,försöker hitta på nåt skojsigt å göra, men de blir väl o försöka göra nåt bra med designen jag helatiden blir missnöjd med.. ååh vill vara lika bra på det som förut menmen , detta löser vi väl sen!
sasaas

WEi !

Kategori: vardag

weiwei ! Nu har jag gjort två hål i mitt högra öra heelt själv, hade ju ett i varje öra innan så nu har jag tre i höger och ett i vänster ! ska kanske göra ett till två till i höger o härma mamma lite.. ehehe ;)
men det dåliga är att om jag vill ha ett stort örhänge i hålet där örontippen sitter(om det nu heter så..) så får det inte plats utan ja.. då måste jag ta bort den som sitter brevid örontippen.. de va ju inte skoj .. och de sista hålet ja gjorde blödde som fan, använde mig av en nål som jag eldat på (för bakteriernas skull) så det ska nog bli bra, har även köpt lite nytt rengörinsmedel för de två nya hålen så jag inte blir blodförgiftad hehe.. råkade ju spräcka en blodåder..ont som fan gjorde det o trögt vare att ta sig egenom örat, speciellt där det var som mest broskigt (stavning) haha, men nöjd vart ja o de är ju bra !
bjussar på lite bilder härja !(:
JAJAJAJAJAJAAA
inte världens snyggaste örhängen men bara stoppade i nåra för å visa mitt högra öra.. tyvärr äre blodigt inuti örat för min katt rev mig där idag ,, ö
jag dricker coca cola.. ehehe
fgdg
en gammal bild men jaja ! jag bjuuuder .. 

gffgg
osså en gammal bild ehehehe.
sadsd
jag å bror min , hahaha är helt ofixad men jag bjuder !
ANNARS så skypar man med emelie.. som vanligt !pusshej

NY DAG , NYA TAG

Kategori: ingenting

jaha , vaknade för ungefär 20 minuter sen (klockan är just nu 15.56)  var uppe kanske lite för länge och gick å la mig kvart över fem? håller fortfarande på med denhär dumma designen, som inte verkar vilja bli som jag vill att den ska bli ! jahaja, ska fortsätta fixa å trixa så får vi hoppas att det blir bra ! ;)
pusshej

under uppbyggnad

Kategori: ingenting

ush vad jag vill ha en mysig design till bloggen.. och eftersom blogg.se's två nya gratismallar inte verkar funka som dom ska får jag skapa en egen med hjälp av en av dom gamla, jag har ingen aning hur lång tid dethär kommer ta men vi får se, jag säger till hur det går !

WOOOHOOO!

Kategori:

wei , nu ska emelie eriksson (KLICKA HÄR FÖR Å SE HENNES BLOGG) fixa buggen med menyn på min blogg , hoppas de fixar sig !

NU HÅLAR VI

Kategori: vardag

nu hålar vi mina öron lite mera :')
eftersom jag inte FÅR pierca naveln , tungan och läppen än tar vi lite mer hål i öronen , blir nog ett hål i vänster öra (det jag haft sen jag var fem) och  kanske 2 - 3 nya i höger, jaha. vi får se hur de går, bara å dra ut örhänget o låta de växa igen även fast det tar år.. tog ut mitt örhänge när jag var sex en gång.. sen förra året märkte jag att hålet inte hade växt igen... haha.
annars skypar jag med emelie och är allmänt tråkig ! hejdåå !

TENNIS? BYT UT T'ET MOT ETT D ..

Kategori:

jaha , nu fyller man inte år längre, känns hemskt att vara tre ton tyngre! Idag kommer mormor, morfar, moster,morbror  o flera o firar mig då istället eftersom de jobbade igår. Jahaja , faster, farmor o lillkusinen Dennis var här idag ! Mys!
vi tog lite webbkamerabilder, men såg sen att mitt hår blev helt fel .. luggen hade typ åkt ner så den ser jätteskum ut. Skit samma! Bilderna är ändå enormt söta. Hahaha sen spelade vi tennis på xbox 360,
sven: 'jag vet dennis, du jag my och kim kan spela tennis!'
dennis: 'okeeej .'
jag: 'isåfall är jag med dennis så får du o my vara.'
lite senare blir my sur för att hon dampar loss på knapparna så hon vill inte spela o sätter sig o tjurar i ett hörn, då spelar jag åt henne, OCH mig själv! Känner mig ganska duktig som klarade av det!:')
dennis garvade åt mig.. som vanligt, haha gulle! sen sa han.
'åh tennis.. det är bara att byta ut t'et mot ett d så blir det dennis!' heheh sött.
sen skulle vi spela monopol så vi plocka fram allt sen när vi gjort de insåg vi att vi inte ville spela monopol så vi satte oss o lyssna på spotify o tittade på min musmatta, (en bild på FARFAR/morfar och mig som typ 2'åring.) 
han: 'hur gjorde du detdär?'
jag: 'åååh dethär bordet ... det köpte vi på ikea!:)'
han: '?'
jag: 'jaaaahaaa.. du menade musmattan.. äh de är bara o stoppa in vilka bilder man vill ha.' ehheehe , min kusin är så söt!
hehe ja, ni kan se min lugg, men bilderna är ivarjefall allmänt söta !
pusshej

FYBAJS

Kategori:

åh jag blir så sur när min meny hamnar längst ner, roligt!

EMELIE ERIKSSON

Kategori: familj o vänner

åh jag bara kände förå skriva dethär..
emelie , du är mobbad, jag har förstått det för jättelänge sen , de mobbar dig för ditt utseende osv.. o de är så grymt fel o göra de, 'åh hej jag tycker du är ful så jag ska mobba dig' finns så grymt mycket fula människor, men du är så grymt fin, alla är fina på sitt sätt, men man är ful på insidan om man mobbar någon, och det är inte bara en, två, eller tre som mobbar dig. det är nästan en hel skola och folk som inte ens känner dig. och det tycker jag är så jävla lågt. dedär videoklippet de länkade när du sjöng o skrev en massa kommentarer var så sjukt omoget, du sjunger fint,det är sant. även om inte alla tycker det, men smaken är ju som baken.. delad ?o tycker alla att du är så grymt ful och sjunger som en åsna,behöver ju inte alla utrycka det?jajaja, det är bra att säga sanningen. men som jag sa till isabell när hon sa att du va skabb, ful, äcklig o att du aldrig dushade osv.. varför upprepa samma saker flera gånger till samma person, du vet att hon är mobbad?
hon: ' nej det visste jag inte kollar inte hennes facebook 24/7.'
jag: 'man behöver inte titta hennes facebook 24/7 för att märka att hon är mobbad.'
jag HATAR mobbare, och jag försår inte att man kan mobba en så underbar person som du , emelie min ängel, gör dom något mot dig säg deras för o efternamn så ska jag skrämma upp de fega sakerna lika mycket som jag skrämde isabell genom att bara ringa henne.
åh vad jag är glad att jag lärde känna dig ! ska jag vara helt ärlig är du den personen jag kan lita mest på , du ställer upp i alla lägen dag som natt och jag gör desamma för dig, utan dig vet jag inte vem jag skulle vara.
de mobbar dig för att du är speciell , du är underbarare än dom nånsin kan bli , det är det dom förstår. de försöker göra dig knäsvag. men du är stark tjejen , du klarar dehär !
du har varit min ambulans när jag behövde hjälp som mest
du har tagit bort all jävla pest
ingen kan bli som du
jag älskar dig nu
och föralltid ♥
Emelie kämpa vidare
du är en tapper stridare
jag älskardig
kim♥emelie=två tuffingar,



jag vet, vissa bilder kanske är gamla, men du är underbar som du är emelie, alla dina bilder är sjukt fina, jag plockade bara några jag hade på datorn.. emelie jag vill att du ska veta att alla som skriver så till dig har så sjukt fel... du är jättefin och ditt hjärta är inte av guld.. det är av diamanter, hela du lyser upp varje dag jag lever ! <3


FY !

Kategori:

ush .. fyller tretton nura .. äckligt. vill för det första inte bli någe äldre eftersom lärare osv redan tror att man ska vara så vuxen.. man ska kunna laga mat, man ska kunna städa huset, man ska kunna sköta läxorna superbra, man ska kunna komma i tid, man ska kunna allt en vuxen ska.. asså blä , sen vet jag knappt va jag vill ha så jag sa pengar...bara för att jag kan hitta på vad jag vill. men ändå , så himla dåligt. vill inte bli äldre, det är dåligt som det är redan nu .. mobbning i skolan osv.. jättemånga vill ju trycka ner en o vaffan blire inte när jag blir äldre? hela 7an och 8an ska jag stå ut med dehär, fortsätta vara stark! men jag ska klara de , för jag är mig själv o ingen ska kunna ändra påre,
försöker inte skapa uppmärksamhet eller nåt men tycker de bara e så jävla idiotiskt.. vill vara liten igen ! även fast jag är liten nu men jag vill vara så liten när man knappt har några bekymmer, bara när man inte får den leksaken man vill ha eller skrapar upp knät lite. vilka härliga tider det var då ! ser så jävla mycket mobbning runt omkring mig osså.. vill så gärna hjälpa till, men gör jag det kommer de gå på mig också. det är okej. för jag är som jag är.. äh . palla bry sig ! idioter är idioter och vissa växer visst alldrig upp och lär sig va man får o inte får göra.. sånt är livet !
pusshej !♥

PRINGLES ♥♥

Kategori:

jahaja , nu sitter man här och är grymt osocial med johanna ... hon spelar wordfeud på min mobil och jag snackar skype med emelie och bloggar, ehehe... bara för att vi inte kommer överens om vad vi ska göra.. xd
VAD SKA VI GÖRA NU JOHANNA ?
- jag vet inte
NÄHÄ? HITTA PÅ NÅT DÅ
- ätaa glass
JAHA NU SKA VI ÄTA GLASS HEJDÅ
nu har jag ätit glass och johanna knäppt kort med min webcam , på alla bilder äter jag glass och hon gör konstiga miner .. ehehehehe 
VAD SKA VI GÖRA NU JOHANNA ?
- spela ds... 
NU SKA VI HA DET KUL HEJDÅ
nu har vi spelat ds och nu lyssnar vi på kim ooh, eller den heter Ey oh-Petter men kim döpte om den hemma hos mig för vi skulle rippa över musik t min(Johanna)MP4 och då tog vi en skiva och hittade denna låt, asbraaa (y)
VAD SKA VI GÖRA NU KIM ?
-javenne(mumlar). vad ska vo göra?
jahapp..
NU SKA VI MUMLA :d HEJDÅ