.

BYTER BLOGG IGEN!

Kategori: ingenting

ja jag byter blogg igen så därför tycker jag att ni ska klicka in där och börja läsa den så ofta ni bara kan, kyss
klicka'

if nothing last forever, can you please be my nothing?

Kategori: vardag

hej hej sötnosar! jag är sjuk idag igen och har haft sjukt tråkigt. ligger under täcket hela dagarna, ena sekunden är mobilen framme, andra sekunden tvn sen mammas pekplatta osv osv.. det är inte ens roligt när INGENTING exakt ingenting händer! usch nej. ibland vill jag bara tillbaka till skolan så tiden kan gå fortare :(

rädd att bli lurad

Kategori: vardag

har läst jätte mycket om folk som blivit lurade på sina hästar så man tex inte kunnat rida dem sen när hästen är hemma måste de avliva den. Hoppas verkligen inte att det händer mig!

min prinsessa ❤

Kategori: vardag

tre dagar kvar tills min älskling kommer hem! eftersom hon hette kim innan var vi tvungna att byta så nu har vi kommit överens om namnet Troya :)
ja idag var jag i skolan, i typ 2 timmar men jag mådde jätte jätte dåligt och illa så jag åkte hem. kom hem runt ett, lite innan. så just nu ligger jag i sängen och bloggar via mobilen och kollar på tv. typ det bästa man kan göra när man är sjuk. att bara mysa. bytte direkt om till mjukiskläder när jag kom hem också. men ska fortsätta kolla på filmen nu. puss!

fixa designen på riktigt

Kategori: ingenting

nu ska jag fan ta och fixa min design, liksom, vem orkar blogga om inte designen ser bra ut? inte jag iallafall. så innan jag hjälper någon till med deras design ska jag faktiskt ta och fixa min egen, sådeså!
born to be aliveDeal with it. (thefirstmorningcoffee: WANT.)colors | TumblrTumblrWall Photos

nyvaken

Kategori: vardag

hallå! har precis vaknat, lyssnar just nu på musik. nova delai - should i . hon är svensk och sjunger extremt bra! tycker jag ivarjefall.. drömde en hemsk mardröm och det var säkert för att ett super läskigt fyllo ställde sig framför mig och henne och började snacka med oss, sa att vi hade nåt fel i skallen och sånt skit. men jag drömde att typ tre killar och två tjejer var inne på turk (nej jag är inte rasist, stället heter så) och jag och nadja handlade jätte mycket godis, freez och energidricka. sen försökte dom typ råna oss där men vi sprang iväg? och när vi kommer hem till mig är de där och typ slår oss osv, till slut säger jag 'okej ni får allt utom mina kläder och min mobil ! ' de bah: 'okej' eller kill-bossen typ.. ah men så drog vi och tog bussen då springer min hund martina efter och vi springer till bussen i kyrkan och så hoppar vi på uppsalabussen och hoppar av typ i stallet i gimo för vi vågar inte hoppa av hos nadja? så letar vi efter nån vi kunde sova hos. hanna eller jennifer. hanna hade inte tid och jennifer orkade vi inte gå till. och sen kom typ detdär gänget till stallet och vi typ dör, sen kidnappar dom hela min familj och jag typ blir instängd i stallet sen hamnar vi i skogen och möter typ en gammal tant osv.. och hon försöker hjälpa oss men sen dör hon och vi får typ panik. pallar inte skriva mer, eller där ungefär vaknade jag så.. aja pusshej