.

hahaha så skön !

Kategori: ingenting

gaaah! älskar honom, han får mig att skratta!

koalabjörn

Kategori: ingenting

chattar med stoooffe vänneen. haha han säger att jag är snuskig :( aso jag måste bara dela mig av min finhet. finns ingen finare helt ärligt.asså jävla katt jag är.. sseexiii .
pallar inte blogga mera just nu puusss

musiiik

Kategori: ingenting

nu spelas det musik på son ! lalala, vi skulle egentligen kolla på nå play nyheter men sänker man ljudet på de o sätter på spotify så kan man blogga, kolla facebook o vad man vill . love it ! 
ska vara social med jennifer nu, puuuuss

fixat färdigt designen!

Kategori: ingenting

har fixat headern nurrååå , blev skitful men de får vara så jag orkar inte bry mig. ja jag är trött somfan så jag tänker gå och lägga mig om en kvart ungefär, ska gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna sen ska jag sova. för imorgon ska jag fan inte komma försent! fick ivarjefall inte sen ankomst idag, men det var ju faktiskt bussens fel.. men jag ska inte stressa sönder mig imorgon så jag går upp halv sex, pallar inte skriva fingrarna värker eftersom igår högg jag nästan av två av mina fingrar på bilden.. nejdå kanske bara halva långfngret och lite pekfingret. jaja, nu ska jag gå. pusshej

bloggar jaaoo

Kategori: ingenting

sitter på mattelektion nu! bloggar lite snabbt eftersom jag har tid, hihi. sitter brevid jennifer som inte har internet, men det har jaag. vet inte vad jag ska blogga om. imorgon sover jag hos jennifer. ha de bra, puss

so happy i could diie

Kategori: ingenting

lalalalala ,jag har tråkigt. lyssnar på musik och måste sova. jag skojade bara jag piercar mig den 27 , jaaa!
ska typ gå och dusha och tvätta bort sminket sen somnar jag nog. ska försöka spara lite batteri till bussen imorgon så stänger av datorn. puss godnatt.

snälla kom tillbaka

Kategori: ingenting

snälla kom tillbaka nalle .. jag saknar dig så otroligt mycket så att de knappt är sant! har så jävla många minnen med dig älskling.. varför lämnade du mig? saknaden är så jävla stor, nu när sture också är borta , vem ska jag då trösta mig hos? du betydde så jävla mycket men nu är allting borta.. jag glömmer dig aldrig. 

Nalle ♥

nattinatti

Kategori: ingenting

ååh jävlar vad jag är bra på att upptadera .. nu ska jag gå och tvätta bort sminket o borsta tänderna sen hoppar jag nog i säng, godnatt!

startar om på nytt

Kategori: ingenting

haha nu startar jag om på nytt då jag fått hjälp med designen, super nöjd !
imorgon är de skola igen, börjar tjugo över nio. efter skolan slaggar jag hos jennifer och vi ska baka för att vi ska typ samla ihop pengar till en klassresa.. sen kanske vi går på stan en stund inte vet jag. på onsdag drar jag iväg till gimo och träffar alla fina vänner där, om man har några kvar där så. sen på torsdag sover jag nog hos pappa och på fredag blir de o slagga hos jennifer igen :)
supernajs ! 
jag har typ ingenting att göra, underhåll miig.
tycker att alla kollar in min bästaväns blogg inte för att hon startat direkt men vi har en lite före sak.. klickahär

piercar läppen den 29e !

Kategori: ingenting

wii , mamma lät mig pierca läppen den 29e april. typ överlycklig. piercar mig hos elaine, hihi taack! rekommenderar henne stort.. asså ellinors storasyster:):)
öveerlycklig ! har ju typ varit osäker på om jag ska passa i de men alla säger att jag skulle de.. så ja piercar alltså underläppen på höger sida , hoho !