.

G O T T S L U T !♥

Kategori:

eheheheh , gott slut och gott nytt år ! skriver man visst på norrländska eller så är det bara gamla norrlänningar som säger så... gott slut asså , när jag fick höra det trodde jag att livet skulle typ sluta ? ehhhehe , dedär va inte ens kul..
nu ska vi äta fruktsallad o hallonsoda som jag johanna o gudrun har varit så duktiga att göra, den är rosa också, och det är sharon i, nej nu ska vi ha ett mysigt sista timmen av året med jessica, kerstin, gudrun, och johanna och jag såklart;d
jajaja , vi syns ! pusshej♥

shhhsshshundsvall

Kategori:

jahaja , nu har vi åkt tåg i nån timme , jaha två timmar säger johanna eheheheheh.
det är kallt i sundsvall , varför åkte jag inte neråt i sverige istället? aja, ska fira nyår här med familjen Lindén ! myyyys! johanna sitter och ritar blommor... och en katt. jag ritade en lussebulle istället, eller två bullar som sitter ihop , jag utmanar picasso liksom! soooftigt , eller saftigt:d hade aaaskul på tåget, jag, jessica, johanna och deras mamma körde ' inte säga 20 ' och jag o johanna utklassade alla:D
sen satt vi uppåner på stolarna.. en tant tittade på oss :o
vi leker kontor .. ? va johanna ba sa de helt plötsligt, nu ska jag äta , pusshej

PUNGT

Kategori:

ännu ett inlägg för designens skull !

jag ska skriva jag saknar dig på en sten och kasta den i ditt ansikte för att du ska veta hur ont det gör att sakna dig

Kategori:

antar att jag måste skriva ett inlägg för att kunna se mina ändringar på min blogg? ehehee

S U N D S V A L L N Ä S T A

Kategori:

firar nyår utan familjen i år, åker istället med johanna lindens familj till sundsvall, sooft ! där möter man väl osså emelie eriksson för första gången, weiwei ! just nu sitter jag å dricker coca cola som jag hatade förr ehehehe..
så johanna hämtar upp mig idag så sover ja där sen åker vi till sundsvall imorgon och är hemma på sönda' eller månda' ! taggar nuu med min grymma läkerolväska eehhee , här kommer lite egopix!;)
hehhee , sexig !
öh..
df
och denna , dagens!
men nu ska jag nog se till så att jag packat med allt, pusshej!♥

bort med allt !

Kategori:

jahaja, nu ska vi redigera om dehär stället lite, får hoppas att det går bra då (:

P U S S ♥

Kategori:

eheheheh , hade ju det lite mysigt med en mobbarkompis igår kväll från malmö typ. hehhehehehe. 14 år osså..
mobbade min lilla emelie eriksson för hennes utseende , hahahah skröt om att hon va så snygg o att 40 pers gillade hennes profilbild o så .. hahaha tjejen du skapar bara problem ;D jag sa att ja skulle ringa dig om du hade nå mer o säga? du trodde inte på att jag hade ditt nummer o när ja ringde vågade du inte ens svara, tillslut svarade du och typ snyfta o grina i telefonen? hahahaha asså sen säger du att du inte grina fast man hörde det hur jävla bra som helst? och hurru kallaru mig tönt för att jag inte har tid o möta dig i örebro på måndag klockan ett? tänker inte betala flera hundralappar för att möta en sån som dig isabell (:
men vi syns ju i sommar om du vågar? hahahaha absolut bara backa när du tar sats? du är tuff bakom skärmen gumman men att grina i tellefonen trodde jag aldrig , jaja! det går så när man mobbar mina vänner.
vill dina kompisar något kan jag ju ringa de också? det är absolut inte omöjligt att få tag i era nummer bruttor;)
glöm inte mamma och pappa när vi träffas! mina axlar får inte nån jävla mobbare gråta på, få jävligt dåligt samvete nu och sluta håll på mot folk , du skämmer ut dig rejält, så jävla töntig, kallar mig omogen för min status på facebook om hur feg du var? hahaha du sa ju att alla fick säga sin åsikt? då gör jag ju som du sa att man skulle göra? och det är väl dubbelt så omoget att kalla nån skabb, ful, att den inte dushar och att du inte tål fula människor? isåfall borde du ju vara död för länge sen eller så har duingen spegel hemma.
är det nåt mer du vill gumman så ring, men försök hålla tårarna inne då, man hör knappt vad du säger men alla snyftningar:) pusshej från din lilla 99'a kompis ♥

god jul ?

Kategori:

god jul i efterskott tror jag ! har haft en underbar jul med släkten , tack allihopa ! senare idag ska jag spendera dagen med en viss nadja salminen ! kommer ha det gryyymt, buhu jag kan inte sova för stormen typ låter hela tiden, så de blir väl en uppesittarkväll , ehheh.. ush, jag känner mig dryg, ska nog passa på och städa rummet... puss♥

gränby m Nadja (:

Kategori:

Idag va ja i stan me Nadja, kuligt! Förutom att vi missa bussen när vi skulle dit och en maaaassaaaa till !
Snålisen som ja va köpte ja en sak bara, eller två .. en ankhållare och en typ duschsak men shh .. de är julklappar till min familj ehe .. ah , när vi är på gränby märker ja osså att ja tappat 200 kronor.. lyckat! Vi går in på br o där möter vi Lisa o Moa! Eller jag .. hehe . Ah men vi går vidare o köper varsin jättestor smoothie, o ja rotar pengar ur min ficka o glömmer kvar min ankhållare, mitt ungdomskort ja åkt en resa på och mitt skolkort! Nu blev ja as sur för att ja märkte de när ja klev på bussen så ja satt o svor o klagade på nadja heeela resan hem typ. Ja , vilken lyckad dag för mig! ah o sen när vi ska hem missar vi bussen osså kom ja på.. så vi tar nästa men där sitter lisa o dom andra o sjunger jättefint, tack tjejer (o killen) ja njöt !

ja är en normal schimpans(a)

Kategori:

wohho  , bara för att sånahär är jättefina ^^ xd  hejhej:D woopwoopwoopwoopAdopt one today! huhuhuh . . kul liv ja har.

sluta se ner på er själva

Kategori:

asså ja ser hela tiden att typ alla sitter o ser ner på er själva? sluta med det! ni är perfekta som ni är , även om folk klagar på er när de gäller utseende eller klädstil, eller nå annat. va er själva, de är de ni gör bäst! visst , de kan vara svårt att säga ' sluta se ner på er själva ' när jag inte vet hur ni har det men tro mig allt känns bättre om ni bara vågar tro på er själva.  om någon kallar dig ful ? säg till att du föddes så och att du är stolt över vem du är. låt dom sköta sitt eget så blir deras eget liv mycke bättre. tyck inte du är tjock för att du ser ut så i vissa kläder eller för att andra säger att du är de. hur smal du än är, hur tjock du än är, hur ful du än är, hur snygg du än är, hur stora bröst du än har ,hur små bröst du än har, asså hur du än ser ut så är du helt perfekt! låtsas inte vara nån annan . du är bäst på att vara dig själv. var dig själv o lev livet så ordnar allt sig! hackar folk på dig , bry dig inte om dem. tro mig de kommer sluta. folk har kallat mig ful väääldigt många gånger. jag tycker inte ja e nå speciellt snygg men vem bryr sig ? om ja nu är så ful , då är ja en stolt fuling som ser ut hur jag vill! och om man är vindögd , inte byter kläder lika ofta som andra, luktar lite svett eller nå annat ? asså varför ska folk ens klaga?`visst luktar man svett de kanske inte är så jätte kul att va i närheten men att sen behöva göra en så stor grej av de o tillome mobba en person som ser lite annorlunda ut ? du är född så o kan inte göra nåt åt de! du blir inte snyggare om du håller på som Michael Jackson o opererar det ja vet inte hur många gånger.
o till er som håller på o hackar så , sköt ert eget liv. ni vinner iget på att ändra nån annans o förstöra hela den personen.